Poppodium Dru koopt nieuwe movingheads

Het in de Achterhoek bekende poppodium van de Dru Cultuurfabriek in Ulft heeft bij "The Light Connection" in Silvolde 18 nieuwe movingheads gekocht. Het gaat om wash en spot movingheads van het merk DTS.

De Nick 501 met oneindig pan en een zoombereik van 3,5-52 graden is met zijn hoge lichtopbrengst als led washlight verkozen boven diverse andere merken. De DTS Jack is zowel een beam als een spot als een wash movinghead in 1.

Bij de aanschaf van nieuwe movingheads van het merk DTS, speelden de jarenlange, uitstekende ervaringen met het merk een grote rol. Al vanaf het begin van het poppodium was de zaal voorzien van 22 movingheads van DTS. 14 spots en 8 washes.

De afgelopen 8 jaar, bleken deze movingheads in hoge mate betrouwbaar te zijn. Daarnaast waren ze snel en hadden ze een hoge lichtoutput. De popzaal wil echter bij de tijd blijven. En met de energievriendelijke, supersnelle en breed inzetbare led wash movingheads die nu zijn aangeschaft kan men weer een aantal jaren vooruit.

Op de foto van links naar rechts; Harry de Kort, eigenaar van The Light Connection, Jeroen van der Linden, lichttechnicus van de Dru Cultuurfabriek en Daan de Bruijn, hoofd techniek van de Dru Cultuurfabriek in Ulft.